Lawyer Social Net
User Write
Inna
Vladimir-Volynsky
28.11.2015, 19:24

Як розв\'язати проблему з неповерненням кредиту компанії Moneyveo

Брала кредит в компанії Moneyveo на суму 3860 грн. Один раз продовжила термін кредитування, але наступного разу склалася ситуація,що я не змогла не продовжити, не оплатити кредит. Почали приходити повідомлення на електронну адресу та телефон, з проханням зателефонувати на номер телефону вказаний в листі для вирішення цієї ситуації,але ніхто на мої численні телефонні дзвінки не відповідав. Через два тижні після закінчення кредитного договору мені почали телефонувати колектори, спочатку нормально, а потім погрожуючи, що будуть звязуватися з рідними та подавати до суду. На даний момент я погасила 6500 грн, але відсотки кожного дня наразовуються, тому я винна ще 4000 грн. Підскажіть,будь ласка, що в таких випадках робити, адже ніякого договору я не підписувала, лише підтверджувала в електронному вигляді. Також, якщо дійде до суда, яке рішення може бути прийняте?
Opinions
Attorney

Коллекторов посылайте в сад. Их деятельность незаконна. А суд, если грамотно провести, они проиграют. У меня большой опыт. Дело выиграшное.

Attorney

Якщо ніякий договір із фінансовою установою ви не укладали, то і їхнє звернення до суду буде юридично безперспективне. А дзвінки та погрози лише психологічний метод впливу.

Similar questions

We're using cookies. By continuing to work with the site, you accept Terms of use and Privacy policy.